Tuesday, October 18, 2016

DietBet ja StepBet ehk et kuidas raha eest motti osta saab

Alustame sellest, et lugesin, kuidas Helen käis toitumisloengut kuulamas ja sai siis ebameeldiva uudisena teada, et vanus mõjutab kaalulangust. Ja seda mitte positiivses suunas. Enda isiklikust kogemusest tean, et vanus on tegelikult julm pidur ja mida aasta edasi, seda rohkem pidurdab. Aga kui väga lühidalt kokku võtta, siis ka mina sain kahekümnendates olles kaaluga suhteliselt lihtsalt hakkama. Vähemalt ei tulnud teda nii kiiresti juurde ja palju lihtsam oli teda ühes kohas paigal hoida. Ja miskit võis isegi langeda. Esimest korda paningi tähele, et midagi muutus, kui sain 30. Aga siis ei olnud see muutus veel nii selgelt tajutav, kui siis, kui 35 sain. Vot siis oleks nagu kõik mehhanismid järsku seisma jäänud. Tundus, et see, mis varem toimis, ei toimi nüüd enam üldse. Ja tegelikult on see õige, sest keha ju vananeb. Meie võime end ju noorena tunda, aga meie keha vananeb ja hakkab pikkamööda logisema. Ükski iluopp ei pane punkti sellele, mis toimub meie sees. Meie bioloogiline vanus on ikka see, mis ta reaalselt käesoleval hetkel täpselt ongi. Ja üllatus-üllatus, mõnikord on see bioloogiline vanus isegi kõrgem kui meie reaalne vanus. Näiteks suitsetajatel. Viimased kolm aastat on olnud kaalulangetuse seisukohalt katastroof ja ma ei ole siiani kohanenud või leppinud sellega, et mingid mehhanismid toimivad risti vastu sellele, kuidas mina tahan. Mis siis veel järgmises kümnendis juhtuma hakkab? :) Seetõttu ongi mul totaalne idee fix saada oma normaalsesse ja tervislikku kaalu just selleks järgmiseks juubeliks. Et siis järgmises kümnendis viibides peaks ainult säilitamisega tegelema ja äkki säilitada on kergem kui langetada.

Aga no kui tundub, et on selline peaga vastu seina jooksmise hetk ja iga asi tundub mitte töötavat, mida siis teha? Olge mureta. Tänasel infolustiajastul on iga mure jaoks kusagil olemas sobilik rohi. Ja no mida vahvamat annab kaaluga võitluses välja mõelda, kui et teha sellest suur rahaline võistlus. Tee aga sissemakse ja kui oled võitjate hulgas, võid ka rahapajast osa saada. Aga selleks, et võita, tuleb muidugi kaalu langetada vastavalt ette antud eesmärgile. Kõlab ägedana, eks? No mina igatahes täna kahte mängu just nii alustasin. Üks kickstarter, mis kestab kuu ja teine on transformer, mis kestab pool aastat. Miinimumeesmärgid annab programm kenasti ette ja sina lihtsalt langeta kaalu. Kogu see fun leiab aset lehel DietBet

Liigutamises oled laisaks läinud ja ei saa oma päevaseid samme täis? Ärge heitke meelt. Selle jaoks on olemas StepBet. Kõnni ja raha muudkui tuleb piiks-piiks. Nii et kes ütles, et motti ei ole? Pange aga raha alla ja küll see mott siis tulema hakkab. Raha paneb rattad käima, küllap siis kaalugi.


4 comments:

  1. Get the perfect infertility treatment from the Number one IVF Centre in India with successful results. We offer the treatment without making any extra money from you.

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing this nice and informative blog with us. To overcome infertility, you need to get an appointment at IVF treatment in India namely EVA Hospital - IVF Centre.

    ReplyDelete
  3. Amazing blog! It was such a valuable information. Thank you for sharing.Really Awesome and creative illustration 

    Dr. Beena Muktesh

    ReplyDelete